آمار و ارقام

تعداد دوره 2
 تعداد شماره 6
مدت زمان پذیرش (روز) 60
متوسط زمان تا اولین اقدام
1 روز
متوسط زمان تا اولین ارسال برای داوری
9 روز
متوسط زمان تا ارسال اولین بازنگری
35 روز
متوسط زمان داوری
12 روز
متوسط زمان عدم پذیرش
32 روز

نشریه «بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات»، فصلنامه‌ای علمی پژوهشی به زبان فارسی به همراه چکیده مبسوط و منابع به انگلیسی است که مقالات پژوهشی تنظیم شده به صورت مقاله کامل، مقاله کوتاه و گزارش‌های کوتاه علمی و نیز مقالات مروری تهیه شده در تمامی جنبه‌های زیست فناوری، ژنتیک، بیومتری، بیوشیمی و فیزیولوژی در تحقیقات غلات و شبه غلات شامل:

  • نشانگرهای مولکولی، کشت بافت و سلول، مهندسی ژنتیک، ژنومیکس، ترانسکریپتومیکس، پروتومیکس 
  • ژنتیک بیومتری 
  • فیزیولوژی و تغذیه گیاهان زراعی
  • صنایع غذایی، فرآوری و نگهداری 
  • ساختار و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه 
  • تنش های زیستی و غیرزیستی در غلات
  • علوفه و دانه غلات و تغذیه دام

و موضوعات مشابه را جهت بررسی و چاپ می‌پذیرد. این مجله  محفلی و محملی ارتباطی برای بحث و تبادل نظر علمی در زمینه غلات است.

 

هیأت تحریریه مجله افتخار دارد به اطلاع استادان، پژوهشگران و نویسندگان مقالات برساند که نشریه «بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات» در آخرین ارزیابی علمی نشریات تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1401 حائز «رتبه ب» شد.

******************************************************

عنوان نشریه: بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات

صاحب امتیاز: دانشگاه رازی

ناشر: دانشگاه رازی و  انجمن علمی بذر ایران

انجمن علمی حامی: انجمن علمی بذر ایران

عنوان انگلیسی نشریه: Cereal Biotechnology and Biochemistry

گروه علمی (موضوعی): کشاورزی و منابع طبیعی

زیر گروه: بیوتکنولوژی و ژنتیک گیاهی

حوزه موضوعی تخصصی: بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات

درجه علمی: علمی-پژوهشی

مدیر مسئول:  دکتر سعید جلالی هنرمند

سردبیر: دکتر صحبت بهرامی نژاد

 مدیر اجرایی: دکتر لیلا زارعی

تاریخ آغاز اعتبار:  --

نوع داوری: دوسو ناشناس و گمنام - محرمانه

میانگین بازه زمانی بررسی اولیه مقالات دریافتی: حدود 10 روز

میانگین بازه زمانی فرایند داوری پذیرش مقالات: 3 تا 4 ماه، حداقل دو داور 

درصد پذیرش مقالات: 30 درصد

فاصله انتشار: فصلنامه

زبان نشریه:  فارسی (چکیده مبسوط و منابع به انگلیسی)                  

نوع نشریه: نشریه علمی

نوع مقالات: پژوهشی و مروری

نوع انتشار:  الکترونیکی، دسترسی آزاد

نوع دسترسی: رایگان (تمام متن)

شاپا الکترونیکی: 27835170

شیوه استناددهی: شیوه‌نامه هاروارد

تلفن:   08338331661| زمان تماس ساعت 9 صبح تا 3 عصر.

رایانامه دانشگاهی نشریه: cerealbb@razi.ac.ir

رایانامه پشتیبان نشریه: cbb.raziuni@gmail.com

آدرس وبگاه نشریه: https://cbb.razi.ac.ir

نشانی مجله: کرمانشاه، بزرگراه امام خمینی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی، گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی.

هزینه داوری مقاله: ندارد؛ رایگان.

هزینه پذیرش نهایی و انتشار:  ندارد؛ رایگان.

حق‌مؤلف (کپی‌رایت) مقالات: نشریه «بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات» تابع قوانین بین‌المللی حق نشر همگانی کرییتیو کامنز (CC BY-NC) است. حق‌مؤلف مقالات از آن نویسندگان است و نویسندگان مالک و صاحب حق‌مؤلف اثر خود هستند.

نوع دسترسی: دسترسی آزاد به مقالات نشریه «بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات» بر اساس  مجوز کرییتیو کامنز (CC BY-NC)

کمیته بین‌المللی اخلاق نشر (کوپ): نشریه «بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات» با احترام به قوانین اخلاق نشر، تابع راهنماها، اصول و قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) است و از آیین‌نامۀ اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌کند.

سیاست مبارزه با سرقت ادبی و همانندجویی: بر اساس قرارداد با شرکت سیناوب تمامی مقالات ارسالی به نشریه «بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات» قبل از ورود به فرایند داوری از طریق نرم‌افزارهای مشابهت‌یاب، همتایاب و سمیم‌نور بررسی خواهند شد.

نکات قابل توجه نویسندگان: نشریه «بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات» بعد از داوری و برای چاپ مقاله، هزینه دریافت نخواهد کرد؛ و  بازنشر اطلاعات در این پایگاه با ذکر منبع آزاد است. با توجه به درخواست کمیسیون نشریات علمی کشور، ثبت و نمایش شناسه پژوهشگر ORCID و استفاده از رایانامه دانشگاهی یا سازمانی برای نویسندگان مقالات الزامی است. بنابراین، از نویسندگان محترم درخواست می‌شود قبل از ارسال مقاله به نشریه نسبت به اخذ کد شناسه پژوهشگر ORCID و رایانامه دانشگاهی/سازمانی اقدام نمایند.

نویسنده مسئول مکاتبات: نویسنده مسئول مقاله بایستی حتماً عضو هیئت علمی یک دانشگاه، مرکز یا پژوهشگاه باشد و مقاله حتماً توسط وی به نشریه ارسال شود، و یا نامه تأییدیه مکتوب وی و فرم‌های ذیل همراه مقاله ارسال شود.

فایل‌ها و فرم‌های لازم: چهار فایل ضروری که باید از طریق سامانۀ دریافت مقاله‌ها ارسال شوند: ۱. فایل اصلی مقاله (بدون نام نویسندگان و با رعایت راهنمای نویسندگان)، ۲. فایل مشخصات نویسندگان؛ ۳. فرم تعهدنامه نویسندگان (باید شامل عنوان مقاله و نام و نام خانوادگی تمام نویسندگان باشد و به امضای همه نویسندگان رسیده باشد)؛ و ۴. فرم تضاد منافع (باید توسط نویسنده مسئول امضاء و به همراه فایل مقاله بارگذاری شود).

قالب مقالات نشریه: نسخه نهایی مقاله بعد از طی کردن مراحل داوری و پذیرش مقاله بایستی در قالب نشریه ارسال شود. در غیر این صورت ترتیب اثر داده نخواهد شد.

******************************************************

 

شماره جاری: دوره 3، شماره 2، تیر 1403 

شناسنامه نشریه

صاحب امتیاز

مدیر مسئول سردبیر مدیر اجرایی
دوره انتشار
فصلنامه
شاپا الکترونیکی

بانک ها و نمایه نامه ها

ابر واژگان