آمار و ارقام
تعداد دوره | 2 |
تعداد شماره | 6 |
مدت زمان پذیرش (روز) | 60 |
متوسط زمان تا اولین اقدام |
1 روز |
متوسط زمان تا اولین ارسال برای داوری |
9 روز |
متوسط زمان تا ارسال اولین بازنگری |
35 روز |
متوسط زمان داوری |
12 روز |
متوسط زمان عدم پذیرش |
32 روز |
نشریه «بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات»، فصلنامهای علمی پژوهشی به زبان فارسی به همراه چکیده مبسوط و منابع به انگلیسی است که مقالات پژوهشی تنظیم شده به صورت مقاله کامل، مقاله کوتاه و گزارشهای کوتاه علمی و نیز مقالات مروری تهیه شده در تمامی جنبههای زیست فناوری، ژنتیک، بیومتری، بیوشیمی و فیزیولوژی در تحقیقات غلات و شبه غلات شامل:
و موضوعات مشابه را جهت بررسی و چاپ میپذیرد. این مجله محفلی و محملی ارتباطی برای بحث و تبادل نظر علمی در زمینه غلات است.
هیأت تحریریه مجله افتخار دارد به اطلاع استادان، پژوهشگران و نویسندگان مقالات برساند که نشریه «بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات» در آخرین ارزیابی علمی نشریات تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1401 حائز «رتبه ب» شد.
******************************************************
عنوان نشریه: بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات
صاحب امتیاز: دانشگاه رازی
ناشر: دانشگاه رازی و انجمن علمی بذر ایران
انجمن علمی حامی: انجمن علمی بذر ایران
عنوان انگلیسی نشریه: Cereal Biotechnology and Biochemistry
گروه علمی (موضوعی): کشاورزی و منابع طبیعی
زیر گروه: بیوتکنولوژی و ژنتیک گیاهی
حوزه موضوعی تخصصی: بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات
درجه علمی: علمی-پژوهشی
مدیر مسئول: دکتر سعید جلالی هنرمند
سردبیر: دکتر صحبت بهرامی نژاد
مدیر اجرایی: دکتر لیلا زارعی
تاریخ آغاز اعتبار: --
نوع داوری: دوسو ناشناس و گمنام - محرمانه
میانگین بازه زمانی بررسی اولیه مقالات دریافتی: حدود 10 روز
میانگین بازه زمانی فرایند داوری پذیرش مقالات: 3 تا 4 ماه، حداقل دو داور
درصد پذیرش مقالات: 30 درصد
فاصله انتشار: فصلنامه
زبان نشریه: فارسی (چکیده مبسوط و منابع به انگلیسی)
نوع نشریه: نشریه علمی
نوع مقالات: پژوهشی و مروری
نوع انتشار: الکترونیکی، دسترسی آزاد
نوع دسترسی: رایگان (تمام متن)
شاپا الکترونیکی: 27835170
شیوه استناددهی: شیوهنامه هاروارد
تلفن: 08338331661| زمان تماس ساعت 9 صبح تا 3 عصر.
رایانامه دانشگاهی نشریه: cerealbb@razi.ac.ir
رایانامه پشتیبان نشریه: cbb.raziuni@gmail.com
آدرس وبگاه نشریه: https://cbb.razi.ac.ir
نشانی مجله: کرمانشاه، بزرگراه امام خمینی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی، گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی.
هزینه داوری مقاله: ندارد؛ رایگان.
هزینه پذیرش نهایی و انتشار: ندارد؛ رایگان.
حقمؤلف (کپیرایت) مقالات: نشریه «بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات» تابع قوانین بینالمللی حق نشر همگانی کرییتیو کامنز (CC BY-NC) است. حقمؤلف مقالات از آن نویسندگان است و نویسندگان مالک و صاحب حقمؤلف اثر خود هستند.
نوع دسترسی: دسترسی آزاد به مقالات نشریه «بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات» بر اساس مجوز کرییتیو کامنز (CC BY-NC)
کمیته بینالمللی اخلاق نشر (کوپ): نشریه «بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات» با احترام به قوانین اخلاق نشر، تابع راهنماها، اصول و قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) است و از آییننامۀ اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی میکند.
سیاست مبارزه با سرقت ادبی و همانندجویی: بر اساس قرارداد با شرکت سیناوب تمامی مقالات ارسالی به نشریه «بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات» قبل از ورود به فرایند داوری از طریق نرمافزارهای مشابهتیاب، همتایاب و سمیمنور بررسی خواهند شد.
نکات قابل توجه نویسندگان: نشریه «بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات» بعد از داوری و برای چاپ مقاله، هزینه دریافت نخواهد کرد؛ و بازنشر اطلاعات در این پایگاه با ذکر منبع آزاد است. با توجه به درخواست کمیسیون نشریات علمی کشور، ثبت و نمایش شناسه پژوهشگر ORCID و استفاده از رایانامه دانشگاهی یا سازمانی برای نویسندگان مقالات الزامی است. بنابراین، از نویسندگان محترم درخواست میشود قبل از ارسال مقاله به نشریه نسبت به اخذ کد شناسه پژوهشگر ORCID و رایانامه دانشگاهی/سازمانی اقدام نمایند.
نویسنده مسئول مکاتبات: نویسنده مسئول مقاله بایستی حتماً عضو هیئت علمی یک دانشگاه، مرکز یا پژوهشگاه باشد و مقاله حتماً توسط وی به نشریه ارسال شود، و یا نامه تأییدیه مکتوب وی و فرمهای ذیل همراه مقاله ارسال شود.
فایلها و فرمهای لازم: چهار فایل ضروری که باید از طریق سامانۀ دریافت مقالهها ارسال شوند: ۱. فایل اصلی مقاله (بدون نام نویسندگان و با رعایت راهنمای نویسندگان)، ۲. فایل مشخصات نویسندگان؛ ۳. فرم تعهدنامه نویسندگان (باید شامل عنوان مقاله و نام و نام خانوادگی تمام نویسندگان باشد و به امضای همه نویسندگان رسیده باشد)؛ و ۴. فرم تضاد منافع (باید توسط نویسنده مسئول امضاء و به همراه فایل مقاله بارگذاری شود).
قالب مقالات نشریه: نسخه نهایی مقاله بعد از طی کردن مراحل داوری و پذیرش مقاله بایستی در قالب نشریه ارسال شود. در غیر این صورت ترتیب اثر داده نخواهد شد.
******************************************************
صفحه 232-250
حنیفه بهلکه؛ سعید نواب پور؛ مصطفی حمیدی
صادق باغبان خلیل آباد؛ حمیدرضا خزاعی؛ محمد کافی
علی رضا عسکری کلستانی؛ حسن زالی؛ ابراهیم ممنوعی
رضا خرمی؛ حسن حیدری؛ غلامرضا محمدی
زهرا مروتی؛ عزت اله فرشادفر؛ هومن شیروانی
آرمین ساعدموچشی؛ سودابه ساعدی؛ فاطمه انصارشوریجه؛ عباس زضایی زاد؛ امین صادقی