آمار و ارقام

تعداد دوره 2
 تعداد شماره 6
مدت زمان پذیرش (روز) 60
متوسط زمان تا اولین اقدام
1 روز
متوسط زمان تا اولین ارسال برای داوری
9 روز
متوسط زمان تا ارسال اولین بازنگری
35 روز
متوسط زمان داوری
12 روز
متوسط زمان عدم پذیرش
32 روز

نشریه «بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات»، فصلنامه‌ای علمی پژوهشی به زبان فارسی به همراه چکیده مبسوط و منابع به انگلیسی است که مقالات پژوهشی تنظیم شده به صورت مقاله کامل، مقاله کوتاه و گزارش‌های کوتاه علمی و نیز مقالات مروری تهیه شده در تمامی جنبه‌های زیست فناوری، ژنتیک، بیومتری، بیوشیمی و فیزیولوژی در تحقیقات غلات و شبه غلات شامل:

  • نشانگرهای مولکولی، کشت بافت و سلول، مهندسی ژنتیک، ژنومیکس، ترانسکریپتومیکس، پروتومیکس 
  • ژنتیک بیومتری 
  • فیزیولوژی و تغذیه گیاهان زراعی
  • صنایع غذایی، فرآوری و نگهداری 
  • ساختار و خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دانه 
  • تنش های زیستی و غیرزیستی در غلات
  • علوفه و دانه غلات و تغذیه دام

و موضوعات مشابه را جهت بررسی و چاپ می‌پذیرد. این مجله  محفلی و محملی ارتباطی برای بحث و تبادل نظر علمی در زمینه غلات است.

 

هیأت تحریریه مجله افتخار دارد به اطلاع استادان، پژوهشگران و نویسندگان مقالات برساند که نشریه «بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات» در آخرین ارزیابی علمی نشریات تابعه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1401 حائز «رتبه ب» شد.

******************************************************

عنوان نشریه: بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات

صاحب امتیاز: دانشگاه رازی

ناشر: دانشگاه رازی و  انجمن علمی بذر ایران

انجمن علمی حامی: انجمن علمی بذر ایران

عنوان انگلیسی نشریه: Cereal Biotechnology and Biochemistry

گروه علمی (موضوعی): کشاورزی و منابع طبیعی

زیر گروه: بیوتکنولوژی و ژنتیک گیاهی

حوزه موضوعی تخصصی: بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات

درجه علمی: علمی-پژوهشی

مدیر مسئول:  دکتر سعید جلالی هنرمند

سردبیر: دکتر صحبت بهرامی نژاد

 مدیر اجرایی: دکتر لیلا زارعی

تاریخ آغاز اعتبار:  --

نوع داوری: دوسو ناشناس و گمنام - محرمانه

میانگین بازه زمانی بررسی اولیه مقالات دریافتی: حدود 10 روز

میانگین بازه زمانی فرایند داوری پذیرش مقالات: 3 تا 4 ماه، حداقل دو داور 

درصد پذیرش مقالات: 30 درصد

فاصله انتشار: فصلنامه

زبان نشریه:  فارسی (چکیده مبسوط و منابع به انگلیسی)                  

نوع نشریه: نشریه علمی

نوع مقالات: پژوهشی و مروری

نوع انتشار:  الکترونیکی، دسترسی آزاد

نوع دسترسی: رایگان (تمام متن)

شاپا الکترونیکی: 27835170

شیوه استناددهی: شیوه‌نامه هاروارد

تلفن:   08338331661| زمان تماس ساعت 9 صبح تا 3 عصر.

رایانامه دانشگاهی نشریه: cerealbb@razi.ac.ir

رایانامه پشتیبان نشریه: cbb.raziuni@gmail.com

آدرس وبگاه نشریه: https://cbb.razi.ac.ir

نشانی مجله: کرمانشاه، بزرگراه امام خمینی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه رازی، گروه مهندسی تولید و ژنتیک گیاهی.

هزینه داوری مقاله: ندارد؛ رایگان.

هزینه پذیرش نهایی و انتشار:  ندارد؛ رایگان.

حق‌مؤلف (کپی‌رایت) مقالات: نشریه «بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات» تابع قوانین بین‌المللی حق نشر همگانی کرییتیو کامنز (CC BY-NC) است. حق‌مؤلف مقالات از آن نویسندگان است و نویسندگان مالک و صاحب حق‌مؤلف اثر خود هستند.

نوع دسترسی: دسترسی آزاد به مقالات نشریه «بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات» بر اساس  مجوز کرییتیو کامنز (CC BY-NC)

کمیته بین‌المللی اخلاق نشر (کوپ): نشریه «بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات» با احترام به قوانین اخلاق نشر، تابع راهنماها، اصول و قوانین کمیتۀ اخلاق در انتشار (COPE) است و از آیین‌نامۀ اجرایی قانون پیشگیری و مقابله با تقلب در آثار علمی پیروی می‌کند.

سیاست مبارزه با سرقت ادبی و همانندجویی: بر اساس قرارداد با شرکت سیناوب تمامی مقالات ارسالی به نشریه «بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات» قبل از ورود به فرایند داوری از طریق نرم‌افزارهای مشابهت‌یاب، همتایاب و سمیم‌نور بررسی خواهند شد.

نکات قابل توجه نویسندگان: نشریه «بیوتکنولوژی و بیوشیمی غلات» بعد از داوری و برای چاپ مقاله، هزینه دریافت نخواهد کرد؛ و  بازنشر اطلاعات در این پایگاه با ذکر منبع آزاد است. با توجه به درخواست کمیسیون نشریات علمی کشور، ثبت و نمایش شناسه پژوهشگر ORCID و استفاده از رایانامه دانشگاهی یا سازمانی برای نویسندگان مقالات الزامی است. بنابراین، از نویسندگان محترم درخواست می‌شود قبل از ارسال مقاله به نشریه نسبت به اخذ کد شناسه پژوهشگر ORCID و رایانامه دانشگاهی/سازمانی اقدام نمایند.

نویسنده مسئول مکاتبات: نویسنده مسئول مقاله بایستی حتماً عضو هیئت علمی یک دانشگاه، مرکز یا پژوهشگاه باشد و مقاله حتماً توسط وی به نشریه ارسال شود، و یا نامه تأییدیه مکتوب وی و فرم‌های ذیل همراه مقاله ارسال شود.

فایل‌ها و فرم‌های لازم: چهار فایل ضروری که باید از طریق سامانۀ دریافت مقاله‌ها ارسال شوند: ۱. فایل اصلی مقاله (بدون نام نویسندگان و با رعایت راهنمای نویسندگان)، ۲. فایل مشخصات نویسندگان؛ ۳. فرم تعهدنامه نویسندگان (باید شامل عنوان مقاله و نام و نام خانوادگی تمام نویسندگان باشد و به امضای همه نویسندگان رسیده باشد)؛ و ۴. فرم تضاد منافع (باید توسط نویسنده مسئول امضاء و به همراه فایل مقاله بارگذاری شود).

قالب مقالات نشریه: نسخه نهایی مقاله بعد از طی کردن مراحل داوری و پذیرش مقاله بایستی در قالب نشریه ارسال شود. در غیر این صورت ترتیب اثر داده نخواهد شد.

******************************************************

 

شماره جاری: دوره 3، شماره 4، دی 1403 

تأثیر محلول‌پاشی ویتاسپیرین و برخی ترکیبات آلی و معدنی بر کمیت و کیفیت عملکرد دانه گندم دیم

صفحه 498-516

10.22126/cbb.2025.11566.1097

فیروزه شریفی کالیانی؛ عادل سی و سه مرده؛ فرزاد حسین پناهی؛ سعید جلالی هنرمند؛ پایول آستروک؛ محمد فاروق


ارزیابی خصوصیات فیزیولوژیک رگه‌های درون‌زاد نوترکیب گندم دوروم در شرایط دیم

صفحه 545-562

10.22126/cbb.2025.10334.1066

رقیه ناصری؛ کیانوش چقامیرزا؛ رضا محمدی؛ لیلا زارعی؛ علی بهشتی آل آقا


مروری

نقش بیوانفورماتیک در به‌نژادی گیاهان برای تنش‌های غیرزیستی

صفحه 609-654

10.22126/cbb.2025.11610.1099

مریم خلقی؛ پرویز رادمنش؛ رضا درویش زاده؛ قاسم کریم زاده؛ هادی علیپور؛ سمیه صوفی ملکی؛ حمید حاتمی ملکی؛ دانیال کهریزی


شناسنامه نشریه

صاحب امتیاز

مدیر مسئول سردبیر مدیر اجرایی
دوره انتشار
فصلنامه
شاپا الکترونیکی

بانک ها و نمایه نامه ها

ابر واژگان